Търновската бохемия – акустичен концерт

51028483_1874774255966203_5614927281408442368_n

Петък, 8 февруари 2019 г. от 20:00 ч. до 23:00 ч.

Към фейсбук събитието >>

Калоян Паунов, Ивелина Романова, Христо Цветанов
Цена на билета 5лв

Преди време Калоян, Ивелина и Христо правиха пак ТАМ тримата свирене и се бяха кръстили ,,Търновската бохемия”. Името все още ни харесва за тяхната ,,групировка” и решихме да го запазим. Калоян не беше сигурен и мислеше по-скоро за акустична вечер с имената на тримата или “бохемията”

Идеята е Ива и Христо да направят по половин час всеки, а Калоян да свири още час и нещо. Да стане малко повече от 2 часа, колкото обикновено продължава един негов самостоятелен концерт. Сега ще си споделят това време.

Кало имаше питане дали бихма могли да сложат 5 лева вход и дали има кой да го събира. Ние естествено нямахме нищо против и им казахме да потърсят усмихнат човек да го събира.

Събитието е насочено към всички, които харесват тази трубадурска (или singer-songwriter жанра) концепция за музиката и искат да ги слушат. Тримата са избрали да направят концерта си ТАМ, защото харесват обстановката и хората, които го посещават.

Кало имаше и молба относно кавъра на събитието „Относно снимките, понеже не знам как се прави, да помоля Ицко да ми е отляво, а Ивето – отдясно.” – ние тая молба, поради същото ниво на владеене на фотошопа, не изпълнихме.

Краднахме една снимка от Tumblr и пуснахме събитието.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s