Голямото пролетно п(р)очистване

17362853_1134360443340925_7998009192529210528_n

FB event: https://www.facebook.com/events/313018819113719/

09|04|17

TAM от 10:00

Голямото пролетно п(р)очистване

Има ли по-добър момент от началото на пролетта за разчистване на дома, главата и гардероба? За поставяне на нови цели и предизвикателства? Едва ли. Новогодишните обещания са модерни напоследък, но в голяма степен са наивни, импулсивни и неосъществими. Пролетните размисли и страсти над живота са далеч по-осъзнати и продуктивни.
Всички имаме предмети, които не се сещаме да използваме често, но грижливо складираме в големи кутии от обувки в килера или по кьошетата на стаите и при всяко основно сезонно почистване се чудим какво да правим. Дали защото сме забравили, че притежаваме, дали от сантиментална стойност или защото просто ни е мъчно да се разделим с подаръците от бившите гаджета или спомените от детството… Причините са различни, резултатът – един и същ. Затрупване на пространството и омаловажаване на предметите.
Дайте шанс на позабравенте си вещи да се срещнат с нов собственик, а вие да освободите пространство за нови емоции.
Ако пък сте от онези нещотърсачи на интересни находки и се чудите какво ви липсва, за да претворите дома си в едно по-уютно местенце, добре дошли сте да разгледате грижливо подбраните колекции на нашите приятели. На базара можете да продадете и/или откриете дрехи, аксесоари, книги, списания, мебели, лампи, картини, декорации и други вещи за дома.
Тук, в ТАМ, сте на правилното място.

Подробна информация / контакти/ записвания на e-mail ivalena.dimets@abv.bg

Spring market for new and used goods, vintage clothes, jewellery, accessories, books, magazines, furniture, lamps, decoration, etc. Empty your closet and home and free some space for new good stuff in your life. Come and sell your forgotten unused treasures or come to take a look at our friends’ tiny collections and buy some nice things for yourself.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s